24 February 2009

1 Year, 6 Months and 30 Days


4 comments:

Наско said...

Малее.. и вие ли правите бронхити? :(

Ето ни и нас същата картинка:
http://twitpic.com/1f858

Sassy said...

Ние даже бяхме с бронхопневмония :( Лежахме 5 дни в болница. Започна с една уж безобидна хрема.

А при вас? Пишеш, че Ева пак е направила бронхиален спазъм? От някакви алергии ли или не е ясно?

Наско said...

Бронхопневмония! :-( Лоша работа... дано вече да е по-добре милата

Ние 3 пъти имахме бронхиални спазми, като първия път го изпуснахме да се изостри доста, понеже не го разпознахме навреме. Едва през нощта отидохме на дежурен кабинет и се наложи освен инхалацията да сложат на Евка урбазон венозно... упражняваха се няколко пъти на различни места да й монтират абокат. Детето беше толкова уплашено, че дори не се разрева - само хлипаше и повтаряше, че много я боли... абе гадна работа.

Още не са й правили изследвания за алергии, понеже било рано - чак след като навърши 3 г. щели да го направят. Обаче е много вероятно да е взела нещо от майка си - тя като дете е развила бронхиална астма заради алергии.

Sassy said...

При нас като се алергизира лигавицата на нослето и гърлото са постоянно влажни и много лесно се развиват разни бактерии.

Миличките много се плашат от боцкане. Йоанна за втори път лежи в болница (миналото лято с вирусна инфекция, обезводнена). И двата пъти много трудно й намериха веничка, за да й сложат абоката. Вече като види човек в бели дрехи започва да го следи подозрително с поглед, ако се приближи много започва да пищи, мисли го за доктор :)