28 July 2007

Day 4


2 comments:

Evelina said...

Има данни за пилот във Формела 1 - много е концентрирана! Страхотен бебок. Честито, Саси! И Иван, разбира се :)

ева

Alexandra said...

Q bebê mais foffo.... estou gravida e fico imaginando o meu da uns tempos nos meus braços assim tmb!!!!
bjs